net2admin

Din kurv

[ 0 ] Poster
Gå til kassen
Din kurv er tom

Salgs- og leveringsbetingelser

Email Udskriv

Generelt:
Enhver leverance mellem parterne finder sted på grundlag af nærværende almindelige salgs- og leveringsbetingelser.

Firma info:
Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og
.net2admin.
Fagotvej 3
DK-4700 Næstved
Tlf: +(45)7734 3580  (10.00 - 17.30)
CVR-nr: 31116260

Ordrebekræftelse:
Alle ordrer bekræftes automatisk (pr e-mail), og du vil indenfor max 8 timer på hverdage modtage besked pr e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordre / udsolgte artikler).
Du kan altid følge din ordre-status, ved at følge det link, der er angivet i din ordrebekræftelse, eller ved at gå ind på din medlemskonto. Ordrestatus står øverst til venstre på ordre-siden.
Ordrer, der ønskes betalt via giro, e-bank eller check, vil være gældende i 10 dage fra ordre-dato, herefter annulleres de automatisk.

Betaling:
Ordrer kan betales på følgende måder:
Kreditkort:
Grafikken øverst til højre, viser hvilke kort vi accepterer.
.net2admin. anvender en betalings-gateway fra QuickPay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af PBS. Alle kortdata sendes krypteret.
Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere vareliner.
Bank: Nordea
Reg.nr. 0040 Kontonr. 8972202895
Check:
Sendes til
.net2admin.
Fagotvej 3
4700 Næstved
Husk at oplyse ordrenummer.

Ejendomsforbehold:
Sælger forbeholder sig ejendomsretten til de leverede varer, indtil betaling har fundet sted med tillæg af påløbne renter og omkostninger.

Levering:
Vi leverer normalt samme dag vi registrerer din indbetaling.
Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil ordren dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering.
Alle ordrer leveres fremover som postpakker via PostDanmark og kan følges i deres Track&Trace system.
Du modtager en mail med pakkens nummer når vi afsender din ordre.

Fragt:
Alle indenlandske ordre (DK) tillægges 30,00 DKK til dækning af fragtudgifterne til PostDanmark. .net2admin. anvender Postens erhvervspakker.
Oversøiske og udenlandske destinationer betaler fragt efter gældende takster hos PostDanmark.
Disse takster er indlagt i vores system, og du vil altid få fragten oplyst inden du bestiller. Du kommer aldrig til at betale mere end det af systemet beregnede.

Retur:
Du har 20 dages retur- / fortrydelsesret.
Varerne skal returneres i original emballage, og evt. Udgiften til retur-forsendelser afholdes af dig. Vi betaler til gengæld fragten tilbage til dig.
Ønsker du pengene retur vil det lette vores ekspedition, hvis du samtidigt sender os oplysninger om dit pengeinstitut. Vi skal bruge følgende oplysninger:
Bankens navn
Registreringsnummer (4 cifre)
Kontonummer (10 cifre)
Vi returnerer beløbet til din konto samme dag vi modtager varerne.

Misligholdelse:
Ved købers misligholdelse er sælger berettiget til at standse yderligere leveringer og kræve erstatning efter de almindelige kontraktretlige regler.

Ansvarsbegrænsning:
Et erstatningskrav over for sælger kan ikke overstige fakturabeløbet for det solgte. Sælger hæfter ikke for driftstab, avancetab, som følge af forsinkelse eller mangler ved det solgte, samt arbejde udført af andre end af sælger autoriseret personel. Sælger skal uden ugrundet ophold skriftligt underrette køber, såfremt der indtræffer force majeure og andre forhold, som sælger ikke er herre over. For produktansvar gælder de til enhver tid gældende regler i dansk ret.

Lovvalg og værneting :
Aftalen er underkastet dansk ret. Enhver uoverensstemmelse mellem parterne afgøres ved Sø- og Handelsretten i København.

Reklamation og garanti:
Der ydes 2 års garanti mod fabrikationsfejl på alle produkter.
.net2admin. ombytter eller reparerer så vidt muligt defekte varer, men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris.
Udgiften til returforsendelser af denne type afholdes, efter aftale, af .net2admin.